Toimitus ja maksuehdot

Verkkokaupassamme voit maksaa kaikilla yleisimmillä maksutavoilla. Voit maksaa tilauksesi ennakkomaksulla, kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla, PayPalilla ja laskulla tai osamaksulla Jouston, Collectorin, Mashin, SveaWebPay:n ja OP laskulla.

Voit maksaa myös yleisimmillä pankki ja luottokorteilla (myös Visa Electron). Mobiilimaksulla: Pivo, Mobilepay ja masterpass. Myös kännykkämaksaminen onnistuu (Laskutetaan puhelinlaskulla).

 

Jos joitain tuotteita ei ole saatavilla, tiedotamme sinulle tästä sähköpostilla. Huomioithan, että tuotteiden näkyvä saldo ei ole reaaliaikainen, koska tuotteet toimitetaan vastaanottajille suoraan ulkomailta.

Tilauksesi käsitellään heti, kun maksu meille saapuu ja sen jälkeen tilaus siirretään tavarantoimittajalle. Tavarantoimittajalla tuote keräillään, pakataan ja lähetetään. Normaalisti paketti on perillä n. 3-6 viikon kuluessa (tämä on aina arvio, paketti voi olla nopeamminkin perillä tai vähän myöhemmin). Poislukien viikonloput ja juhlapyhät. Toimitusaika riippuu maa- ja lentopostin nopeudesta, johon emme voi vaikuttaa.

Toimituskulut sisältyvät aina tuotteen hintaan, sinulle ei tule myöskään tullimaksuja yms. Tuotteen hinta on se mitä se sinulle maksaa kotiin toimitettuna. Tilaus toimitetaan lähipostiisi. Pienet kirjaamattomat tilaukset voivat tulla myös suoraan postilaatikkoon/postiluukkuun, jos ne vain mahtuvat sinne.

Ennakkomaksulla ja PayPalilla maksettaessa odotamme maksun saapumista 5 arkipäivää poislukien viikonloput ja arkipyhät, jolloin rahaliikenne ei toimi.

Jos tuotteessa on jotain vikaa tai tilauksessa ilmenee muita ongelmia, niin ota yhteyttä meihin sähköpostilla, niin voimme selvittää asian.

Muut ehdot löytyvät sopimusehdoista. Sekamyynti.org verkkokauppa pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja, yksipuolisesti ja ilmoittamatta siitä mitenkään. Ehdot ovat luettavissa aina kotisivuiltamme. Kaikkia ehtoja voidaan sovittaa keskenään, tapauksesta riippuen.

Yhteydenotot: asiakaspalvelu (at) sekamyynti.org